Oluinen pulled pork sopii sämpylän väliin.

17.10.2014 | Teksti:

Pulled pork eli nyhtöpossu

400 g kassleria

Haudutusliemi:

  • 1 dl soijaa
  • 1 dl kookospalmu- tai ruokosokeria
  • 2 dl Nikolai Brewmasters’ Collection Californian Steam Beer -olutta
  1. Laita liha pataan 200 asteeseen ilman kantta puoleksi tunniksi. Lisää sekoitettu haudutusliemi. Laita kansi päälle ja yön yli uuniin, jossa se hautuu lempeässä 95 asteessa.
  2. Aamulla ota uuni pois päältä ja anna lihan lepäillä vielä tunti kylmenevässä uunissa.
  3. Ota liha padasta ja nyhdä se haarukalla pieniksi riekaleiksi. Sitten uunivuokaan, padasta liemi päälle ja takaisin uuniin puoleksi tunniksi 200 asteeseen.
  4. Tarjoa liha sämpylän välissä tomaattisella vinegretellä tai bbq-kastikkeella ja yrteillä maustettuna. Juomaksi nyhtöpossun kanssa sopii Nikolai Brewmasters’ Collection Californian Steam Beer.
Avainsanat: