Näin kaadat täydellisen tuopin

Jos et ennen ole käyttänyt manuaalista hanaa, voi tämä video olla tarpeen. Täydellisen tuopin kaataminen on oikeastaan helppoa, kun muistat nämä muutamat asiat:

  1. Puhdas, brändinmukainen tai oluttyylinmukainen lasi
  2. Avaa hana täysin auki
  3. Anna oluen valua lasin sisäreunaa lasin ollessa 45 asteen kulmassa
  4. Lasin ollessa lähellä täyttä käännä lasi pystyyn
  5. Parin sormenleveyden vaahtokukka on kaunis ja suojaa olutta
  6. Tarjoile lasin emblem asiakasta kohti, muista myös lasinalunen

Kippis!

DraughtMaster-hanajärjestelmällämme saat tarjoiltua laadukkaimman hanaolutelämyksen. Olut säilyy DraughtMaster-astioissa jopa kuusi kertaa pidempään kuin teräsastiassa.

Lue lisää:
https://sinebrychoff.fi/asiakkaamme/draughtmaster/

(Visited 1 times, 1 visits today)