Artikkelit: "reseptit"

Olut on joulupöydän paras juoma

Olut on joulupöydän paras juoma

11.12.2018

Suomalainen jouluateria on kehittynyt vuosisatojen aikana yhdessä suomalaisen oluen kanssa, ja siksi olut onkin luontevin ruokajuoma jouluherkkujen kanssa

Viisi faktaa energiajuomista

Viisi faktaa energiajuomista

22.10.2018

Energiajuomakeskustelu herää Suomessa aika ajoin ja taustalla on usein vanhempien huoli lasten ja nuorten hyvinvoinnista. Tähän artikkeliin on

Tarjoa siideriä ruoan kanssa

Tarjoa siideriä ruoan kanssa

31.8.2017

Ruokajuomana ja ruoan mausteena olut on jo monelle tuttu suosikki, mutta myös siideri on entistä trendikkäämpi palan painike.

Bocuse d’Or -kokki Eero Vottosen lempiresepti Tumman Karhun kera: Metsäsieniburgeri

Bocuse d’Or -kokki Eero Vottosen lempiresepti Tumman Karhun kera: Metsäsieniburgeri

13.9.2016

Suomen Bocuse d’Or -edustaja ja pitkän linjan kokki Eero Vottonen suosittelee uutta Karhu Tumma Lageria ruokajuomaksi.  Katso Eeron

Olutlimppu

Olutlimppu

28.11.2014

1 l Nikolai Tumma Lager –olutta tai Sinebrychoffin Perinnekaljaa 1 tl suolaa 1 rkl sokeria 2 pak kuivahiivaa

Oluinen pulled pork sopii sämpylän väliin.

Oluinen pulled pork sopii sämpylän väliin.

17.10.2014

400 g kassleria Haudutusliemi: 1 dl soijaa 1 dl kookospalmu- tai ruokosokeria 2 dl Nikolai Brewmasters’ Collection Californian