Artikkelit: "Myynti"

Lasillisella Alexander Laroma, Sinebrychoffin uusi Off Trade -kenttämyyntijohtaja

Lasillisella Alexander Laroma, Sinebrychoffin uusi Off Trade -kenttämyyntijohtaja

11.12.2015

Alexander Laroma on johtanut Sinebrychoffin Off Trade -kenttämyyntiä marraskuun alusta lähtien. Sitä ennen hän on toiminut Vaasanin kenttämyyntijohtajana

Miten olisi SpåraKOFF-kierros?

Miten olisi SpåraKOFF-kierros?

29.4.2015

SpåraKOFF on ravintolaksi muutettu, koffinpunainen raitiovaunu, joka kiertää Helsingin kantakaupungin keskeisimmät nähtävyydet. Suomen ainoa ravintolaraitiovaunu aloittaa reittiliikenteen 4.5.

Jippalot käynnistää pikkujoulut Restelin ravintoloissa.

22.10.2014

Kesäkausi ja suomalaisten suosimat juhlapyhät ovat panimoille ja ravintoloille myynnillisesti merkittäviä. Vuodesta toiseen ylitse muiden on kuitenkin pikkujoulukausi.

Karhu heräsi nykypäivään uudessa long neck -pullossa.

Karhu heräsi nykypäivään uudessa long neck -pullossa.

21.10.2014

Ensivaikutelma ratkaisee baaritiskillä. Se pätee niin huoliteltuihin hiuksiin ja vaatteisiin kuin siihenkin, mitä ihminen nostaa huulilleen. ”Tämän päivän

Tomi Keisala tietää, ettei tunturissa hienostella, siksi Levin Bar Ihkussa maistuu hana-Karhu.

Tomi Keisala tietää, ettei tunturissa hienostella, siksi Levin Bar Ihkussa maistuu hana-Karhu.

18.4.2014

Toimitusjohtaja Tomi Keisala, miten Bar Ihkusta tuli ilmiö? Perustimme Ihkun Levin Keskuskujalle vuonna 2009. Silloin meillä oli vain

Karhu on tuote, joka myy

Karhu on tuote, joka myy

15.4.2014

Turkulaisen Itäharjun Prisman juomaosaston päällikkö Pekka Sirkiä on aina valmis luottamaan Karhuun. ”Karhu on tuotemerkki, jolla on näkyvää