Artikkelit: "Hiilidioksidi"

DraughtMaster – joka suhteessa parempi hanaolut

DraughtMaster – joka suhteessa parempi hanaolut

11.6.2018

DraughtMaster-hanalaitteiden asennukset Suomessa ovat alkaneet. DraughtMasterin olut on laadukkaampaa, se säilyy pidempään, mahdollistaa olutvalikoiman laajentamisen ja on siten

DraughtMaster – hanaoluen uusi sukupolvi

DraughtMaster – hanaoluen uusi sukupolvi

23.4.2018

Sinebrychoff laittaa Suomen ravintola-astiat vaihtoon yli puolen vuosisadan jälkeen. Uuden DraughtMaster-hanalaitteiden olut on laadukkaampaa ja säilyy pidempään. Carlsbergin

Kylmä olut lämmittää panimon

Kylmä olut lämmittää panimon

1.11.2016

Sinebrychoff kierrättää oluenvalmistuksesta syntyvän lämmön Sinebrychoff on aloittanut lämmönkeruun Keravan tuotantolaitoksessaan. Lämmönkeruu lisää Sinebrychoffin ympäristöystävällisyyttä entisestään ja parantaa

Oluen käymisestä syntyvä hiilidioksidi kierrätetään juomien kupliksi

Oluen käymisestä syntyvä hiilidioksidi kierrätetään juomien kupliksi

20.5.2016

Kun olut käy, syntyy hiilidioksidia. Jo muutaman vuoden ajan Sinebrychoff on kerännyt talteen ja kierrättänyt oluen käymisestä syntyvän

Sinebrychoffilla mietitään jatkuvasti ympäristöystävällisempää tuotantoa

Sinebrychoffilla mietitään jatkuvasti ympäristöystävällisempää tuotantoa

15.4.2014

Sinebrychoffin tuotantojohtaja Bo Ranta ja Keravan tehtaan tekninen päällikkö Michael Slotte, mitä oluen valmistuksessa syntyneelle hiilidioksidille on aiemmin