Artikkelit: "Anniskelu"

Panimohevoset joululomalle

Panimohevoset joululomalle

13.12.2017

Myös Sinebrychoffin panimohevoset ja ajurit pääsevät ansaitulle joululomalle. Vuonna 2017 hevoset ja ajurit tekivät noin 200 keikkaa ja

Lapin rinteillä eletään kuumaa kautta

Lapin rinteillä eletään kuumaa kautta

12.12.2017

”Nyt on hyvä pössikset, bisnes kasvaa!” iloitsee Sinebrychoffin Pohjois-Suomen kenttämyyntipäällikkö Pekka Rouhiainen. Hän on tehnyt yhtiölle töitä jo

Kuusi aistia: moniaistisen olutravintolan kulmakivet

Kuusi aistia: moniaistisen olutravintolan kulmakivet

12.12.2017

Haaga-Helia-ammattikorkeakoulun The Box -projektissa tutkitaan ravintola- ja baarikokemusta lisätyn todellisuuden (AR – augmented reality) keinoin. Haagan kampuksella tehdyissä

Paras pikkujouluvuosi seitsemään vuoteen

Paras pikkujouluvuosi seitsemään vuoteen

1.11.2017

2010-luvun paras yökerhojen vuosi on nyt, kertoo Night People Groupin ravintolatoimenjohtaja Mira Ritasmäki. Yritysmyynti, markkinointi ja erikoisoluet vetävät

Pekka Haavisto iloinen ravintolakulttuurin kehityksestä

Pekka Haavisto iloinen ravintolakulttuurin kehityksestä

31.8.2017

Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto iloitsee siitä, ravintolakulttuurin kehitys Suomessa tuntuu jatkuvan vahvana. Kehitystä on ollut vauhdittamassa myös positiivinen

Anniskelun edustajillemme huippupisteet asiakaskyselyssä

Anniskelun edustajillemme huippupisteet asiakaskyselyssä

7.6.2017

”Iso kehityskohta on vielä siinä, miten voimme yhdessä ravintoloiden kanssa etsiä tapoja, joilla saadaan asiakkaan ovipumppu käymään tiuhempaan”,