Artikkelit: "Ravintolat"

Uusi alkoholilaki pakettiin jouluksi

Uusi alkoholilaki pakettiin jouluksi

15.12.2017

Eduskunta on tänään päättänyt uuden alkoholilain yksityiskohdista. Viimeinen nuijankopautus saadaan ensi viikolla, mutta näyttäisi siltä, että vuosien uudistustyö

Panimohevoset joululomalle

Panimohevoset joululomalle

13.12.2017

Myös Sinebrychoffin panimohevoset ja ajurit pääsevät ansaitulle joululomalle. Vuonna 2017 hevoset ja ajurit tekivät noin 200 keikkaa ja

Lapin rinteillä eletään kuumaa kautta

Lapin rinteillä eletään kuumaa kautta

12.12.2017

”Nyt on hyvä pössikset, bisnes kasvaa!” iloitsee Sinebrychoffin Pohjois-Suomen kenttämyyntipäällikkö Pekka Rouhiainen. Hän on tehnyt yhtiölle töitä jo

Kuusi aistia: moniaistisen olutravintolan kulmakivet

Kuusi aistia: moniaistisen olutravintolan kulmakivet

12.12.2017

Haaga-Helia-ammattikorkeakoulun The Box -projektissa tutkitaan ravintola- ja baarikokemusta lisätyn todellisuuden (AR – augmented reality) keinoin. Haagan kampuksella tehdyissä

Paras pikkujouluvuosi seitsemään vuoteen

Paras pikkujouluvuosi seitsemään vuoteen

1.11.2017

2010-luvun paras yökerhojen vuosi on nyt, kertoo Night People Groupin ravintolatoimenjohtaja Mira Ritasmäki. Yritysmyynti, markkinointi ja erikoisoluet vetävät

Anniskelun edustajillemme huippupisteet asiakaskyselyssä

Anniskelun edustajillemme huippupisteet asiakaskyselyssä

7.6.2017

”Iso kehityskohta on vielä siinä, miten voimme yhdessä ravintoloiden kanssa etsiä tapoja, joilla saadaan asiakkaan ovipumppu käymään tiuhempaan”,