Artikkelit: "olut"

Kylmä olut lämmittää panimon

Kylmä olut lämmittää panimon

1.11.2016

Sinebrychoff kierrättää oluenvalmistuksesta syntyvän lämmön Sinebrychoff on aloittanut lämmönkeruun Keravan tuotantolaitoksessaan. Lämmönkeruu lisää Sinebrychoffin ympäristöystävällisyyttä entisestään ja parantaa

Miika Korpela on Suomen Olutmestari 2017

Miika Korpela on Suomen Olutmestari 2017

14.10.2016

Miika Korpela on Suomen Olutmestari 2017. Hän työskentelee Helsingin Kampin Teerenpeli-ravintolassa. Olutkisälleiksi valittiin Joni Ahola (kuvassa oikealla – Ravintola

Carlsberg esitteli uuden vihreän kuitupullon

Carlsberg esitteli uuden vihreän kuitupullon

28.9.2016

Vihreän puukuitupullon uusi design julkistettiin Kööpenhaminassa vuoden 2016 Sustainable Brands -konferenssissa. Carlsbergin vihreän kuitupullon uusi malli paljastettiin tänään,

Kohtuullisen oluen päivä 16.9. muistuttaa, että olut on parhaimmillaan vastuullisesti nautittuna

Kohtuullisen oluen päivä 16.9. muistuttaa, että olut on parhaimmillaan vastuullisesti nautittuna

15.9.2016

Kansainvälinen Kohtuullisen oluen päivän kampanjointi laajenee, vastuullisen alkoholinkäytön viestintää 79 maassa Syyskuun 16. päivänä 2016 panimot, viranomaiset ja

Bocuse d’Or -kokki Eero Vottosen lempiresepti Tumman Karhun kera: Metsäsieniburgeri

Bocuse d’Or -kokki Eero Vottosen lempiresepti Tumman Karhun kera: Metsäsieniburgeri

13.9.2016

Suomen Bocuse d’Or -edustaja ja pitkän linjan kokki Eero Vottonen suosittelee uutta Karhu Tumma Lageria ruokajuomaksi.  Katso Eeron

Tuleva alkoholilaki mahdollistaa uudet juomainnovaatiot

Tuleva alkoholilaki mahdollistaa uudet juomainnovaatiot

8.9.2016

Ensi vuonna voimaan tulevaksi luvattu uusi alkoholilaki tuo kauppaan lisää valikoimaa, rohkaisee kuluttajaa kokeilemaan aiempaa rohkeammin uusia makuja