Artikkelit: "Anniskelu"

Kuusi aistia: moniaistisen olutravintolan kulmakivet

Kuusi aistia: moniaistisen olutravintolan kulmakivet

12.12.2017

Haaga-Helia-ammattikorkeakoulun The Box -projektissa tutkitaan ravintola- ja baarikokemusta lisätyn todellisuuden (AR – augmented reality) keinoin. Haagan kampuksella tehdyissä

Paras pikkujouluvuosi seitsemään vuoteen

Paras pikkujouluvuosi seitsemään vuoteen

1.11.2017

2010-luvun paras yökerhojen vuosi on nyt, kertoo Night People Groupin ravintolatoimenjohtaja Mira Ritasmäki. Yritysmyynti, markkinointi ja erikoisoluet vetävät

Pekka Haavisto iloinen ravintolakulttuurin kehityksestä

Pekka Haavisto iloinen ravintolakulttuurin kehityksestä

31.8.2017

Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto iloitsee siitä, ravintolakulttuurin kehitys Suomessa tuntuu jatkuvan vahvana. Kehitystä on ollut vauhdittamassa myös positiivinen

Anniskelun edustajillemme huippupisteet asiakaskyselyssä

Anniskelun edustajillemme huippupisteet asiakaskyselyssä

7.6.2017

”Iso kehityskohta on vielä siinä, miten voimme yhdessä ravintoloiden kanssa etsiä tapoja, joilla saadaan asiakkaan ovipumppu käymään tiuhempaan”,

Tiesitkö tämän juomien maahantuonnista ja verotuksesta? Hyödynnä napakka infopaketti!

Tiesitkö tämän juomien maahantuonnista ja verotuksesta? Hyödynnä napakka infopaketti!

6.6.2017

Alkoholilain uudistus jämähti jälleen. Lakia koskevan kädenväännön myötä – ja muutenkin – alamme on jatkuvasti tapetilla. Puhutaan mm.

DIME uudistui – rekisteröidy heti ja voita liput Tuska-festareille!

DIME uudistui – rekisteröidy heti ja voita liput Tuska-festareille!

2.6.2017

Sinebrychoffin DIME-palvelun avulla jälleenmyyjämme ovat voineet luoda Facebook- ja muita screen-mainoksia tapahtumista, teemailloista tai tuotetarjouksista. Uudistuneella DIMEllä voi