Anniskelu

09.06.2022

Teräsastian korkki nyt turvallisempi ja varmempi – avaa se näin

Sinebrychoffin teräsastioiden korkki pysyy jatkossa entistä paremmin kiinni ja avatun astian erottaa helpommin. Korkissa on repäisykaistale, joka aukaistaan korkin sivussa olevasta kolosta...

Lue lisää

26.04.2022

Ota kevyemmin! Matala-alkoholisuus on nyt iso oluttrendi

Alkoholittomien oluiden suosio ja kulutuksen voimakas kasvu on ollut viime vuosien suurin olutilmiö. Sitä on seurannut matala-alkoholisten oluiden lisääntynyt kysyntä ja valikoima. Viimeistään...

Lue lisää

26.04.2022

Tervetuloa Gastro Helsinki 2022 -messuille tutustumaan Sinebrychoffin tarjontaan!

Olemme mukana Gastro Helsinki 2022 -messuilla 18. – 20.5.2022. Tule tapaamaan meitä osastollemme 7E 128, kuulemaan alan ajankohtaisimmista aiheista, maistelemaan laadukkaita juomia ja...

Lue lisää

26.04.2022

Schweppes-drinkkivinkit kesään

Schweppesillä on pitkä historia ja joukko ikonisia tuotteita. Niistä kuuluisin on varmasti perinteinen Indian Tonic, joka on ilahduttanut kuluttajia jo yli 150 vuoden ajan. Mutta tiesitkö, että...

Lue lisää

26.04.2022

K1664 Blanc 5% lasipullossa nyt saatavilla

K1664 Blanc -vehnäolut on taas tilattavissa Suomessa! Puolassa valmistettu olut on nyt alkuperäisen reseptinsä mukainen eli alkoholiprosentiltaan 5 %. Kronenbourgin 1664 Blanc on raikas ja moderni...

Lue lisää

30.03.2022

Olutkoulutukset keväällä 2022

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

Lue lisää

23.03.2022

Sinebrychoffin kevään juomauutuudet

Matala-alkoholisia olutuutuuksia, Karhu NEIPA, Crowmoorin inkivääriolut ja kesäisen raikkaita makuja Sinebrychoffin uutuusjuomissa Karhun olutpesueeseen liittyy suosittu oluttyyli NEIPA, ja Karhun...

Lue lisää

21.03.2022

Tulossa kaikkien aikojen terassikesä – oletko valmis?

Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...

Lue lisää

18.03.2022

Hyvä pilsner on kuin hyvä western, sanoo Brooklyn Breweryn Garrett Oliver

Brooklyn Pilsner 4,6% -olut rantautuu Suomeen vuoden 2022 aikana yhtenä ensimmäisistä maista USA:n jälkeen. Panimomestari Garrett Oliverin mukaan pilsnerbuumi kertoo siitä, että ihmiset...

Lue lisää

16.02.2022

Ravintolat aukeamassa vapaammin – muista nämä hanalaitteista!

Ravintolarajoitukset ovat lieventymässä ja lopulta poistumassa, mikä tarkoittaa monen ravintolan avaamista kokonaan uudelleen tai pidempiin aukioloaikoihin. Hanalaitteiden pitää olla valmiina...

Lue lisää

16.02.2022

KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit on menestys – hanavalikoimaan keväällä

Sinebrychoffin vuosi sitten lanseeraama KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit – tuttavallisemmin vain ”pinkki” – on todella hurmannut kuluttajat. KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit...

Lue lisää

12.01.2022

Olutkoulutukset jatkuvat 2022

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

Lue lisää

13.12.2021

Staropramen nyt Sinebrychoffin jakelussa

Sinebrychoffin valikoimaan tulee kolme Staropramen-olutta: Staropramen Premium Lager, Dark Lager ja Non-alcoholic lager. Uutuudet ovat tilattavissa verkkokaupastamme shop.sinebrychoff.fi –...

Lue lisää

09.12.2021

Aino Areena uskoo tapahtumien ja vastuullisuuden voimaan

Järvenpäässä lokakuun lopulla Haloo Helsingin keikalla aloittanut tapahtumakeskus Aino Areena ei ole antanut koronan tuoman epävarmuuden häiritä alkutaivaltaan. Ainossa uskotaan, että ihmiset...

Lue lisää

14.10.2021

Viisi vinkkiä pikkujouluaikaan

Marraskuu on pian täällä ja niin on myös pikkujoulusesonki. Koronarajoitusten jälkeen on odotettavissa entistä innokkaampi joukko juhlijoita ja erilaisia seurueita, jotka eivät ole tavanneet...

Lue lisää

14.10.2021

Sinebrychoffin valikoimassa myös ravintolaasi sopivat viinit ja vahvemmat juomat

Tiesithän, että Sinebrychoffin kautta saat myös laajan valikoiman viinejä – valikoimamme kattaa suosituimmat rypäleet, niin valko-, rosé- kuin punaviineistäkin, kuohuviinejä ja samppanjoita...

Lue lisää

20.08.2021

Katsaus kuumaan kesään – ja kiitos

Syksy on pian täällä, mutta vielä katsaus kesään, joka oli Suomen lämpimin moniin vuosiin. Kuuma kesä oli varmasti tervetullut koko juoma-alalle viimeisten 18 kuukauden haasteiden keskellä....

Lue lisää

18.08.2021

Brooklyn Pulp Art ja Karhu Laku Porter kausihanavalikoimaan

Sinebrychoffin kausihanavalikoimassa syksyllä 2021 maistuvat Suomessa täysin uusi Brooklyn-olut ja viime vuoden päivittäistavarakaupassa suosiollaan yllättänyt tumma herkku Karhulta. Brooklyn...

Lue lisää

18.08.2021

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle jatkuvat

Suosittuja olutkoulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö, Beverage Master, Jukka Kahri (kuvassa) kiertää Suomea alla olevan...

Lue lisää

18.08.2021

Alkoholiton valikoima laajenee huippuoluella, suosikkisiiderillä ja lonkerolla

Sinebrychoffin alkoholittomien panimojuomien valikoima kasvaa jopa kolmeentoista erilaiseen juomaan, kun mukaan tulevat Brooklyn Special Effects IPA 0,4%, Crowmoor White Crow 0,0 % ja KOFF Long Drink...

Lue lisää

15.06.2021

Uudistunut Minuuttibaari – Karhu ei katso aikaa

Ehkä Suomen vilkkaimmalla paikalla sijaitseva Minuuttibaari Helsingin päärautatieasemalla on uudistunut. Karhu-brändätty viihtyisä baari junaa odottaessa suo mukavan tauon – ja miksei...

Lue lisää

15.06.2021

Palauta DraughtMaster-astiat oikein – älä heitä rahaa roskiin!

Kierrätyksen tehostamiseksi siirryimme pantillisiin hana-astioihin kaikissa DraughtMaster-tuotteissa huhtikuussa. Astioiden palautusprosentti onkin noussut hienosti. Palautathan sinäkin ravintolasi...

Lue lisää

15.06.2021

Vähemmän muovia – muovipillit ja -kannet historiaan

Muovi vähenee Sinebrychoffin pakkauksissa tasaista tahtia ja tuleva EU:n muovidirektiivi kiihdyttää tahtia. Direktiivillä pyritään vähentämään muovin ympäristövaikutuksia. Kesän jälkeen...

Lue lisää

23.04.2021

Hyödynnä digitaalista mediapankkiamme kuluttajien aktivoinnissa

Sinebrychoffin asiakkaiden vapaassa käytössä on DIME-palvelu, eli digitaalinen mediapankki, jonka sisältöä voit käyttää ravintolasi markkinoinnissa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa,...

Lue lisää

23.04.2021

Tutustu ravintolavalikoimamme uutuuksiin Jukan videoiden avulla

Kausihanauutuutemme Brooklyn Bel Air Sour ja Brooklyn Summer Ale, lasipullouutuus Brooklyn Stonewall Inn IPA ja vähän viiniasiaakin – kaikki minuutin videoina henkilökunnallesi...

Lue lisää

23.04.2021

DraughtMaster-astioiden pantillinen kierrätys on alkanut – astiat muuttuvat kirkkaiksi

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanateknologia mahdollistaa markkinoiden korkealaatuisimmat hanatuotteet. Käytämme kevyitä kierrätettäviä astioita ja parannamme niiden kierrätettävyyttä ja...

Lue lisää

12.04.2021

DraughtMaster-astioiden pantillinen kierrätys alkaa – astia muuttuu kirkkaaksi

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanateknologia mahdollistaa markkinoiden korkealaatuisimmat hanatuotteet. Käytämme kevyitä kierrätettäviä astioita ja parannamme niiden kierrätettävyyttä ja...

Lue lisää

22.02.2021

Karhun uusi hana sai innoituksensa saunasta

Karhu-olut on saanut uuden upean erikoishanan, joka hakee innoituksensa suomalaisuudesta ja tietysti saunasta. Erillinen Karhu-hana vapauttaa tarvittaessa samalla yhden DraughtMaster-hanapisteen....

Lue lisää

19.02.2021

Terassikausi tulee – oletko valmis?

Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...

Lue lisää

05.01.2021

Alkoholittomat oluet kasvavat ja kehittyvät

Alkoholittomien oluiden suosio on kasvanut tasaisesti viime vuosina, terveys- ja keventämistrendi vain laajenee. Sinebrychoffin alkoholittomien panimojuomien valikoima kasvaa ja kehittyy keväällä...

Lue lisää